Swingerklub Treff 83

Swingerklub Treff-83 in Witten

Deze club noemt zich de beste club in het Ruhrgebied en is gevestigd in Witten, een plaatsje in de deelstaat Noordrijn-Westfalen in Duitsland. Witten ligt precies in het centrum van de deelstaat, die in het westen grenst aan de Nederlandse provincies Overijssel, Gelderland en Limburg en in het zuidwesten aan de Belgische provincie Luik. Witten ligt dus in het oosten, ongeveer ter hoogte van de plaats Venlo in Nederland. De dichtstbijzijnde stad is Dortmund, die op slechts 11 kilometer afstand ligt. De club is niet ver van de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen, Düsseldorf, die 58 kilometer oostwaarts ligt. Ook de bekende toeristenstad Keulen is redelijk dichtbij, namelijk op 73 kilometer afstand. Andere steden in de omgeving zijn Wuppertal, Koblenz en Essen.

Openingstijden + locatie

Treff-83 is 3-4 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14.00 – 21.00 uur
DonderdagGesloten
Vrijdag20.00 – 02.00 uur
Zaterdag20.00 – 02.00 uur
1e Zondag v/d maand15.00 – 21.00 uur

Meer informatie

De deelstaat Noordrijn-Westfalen is net iets groter dan België en is met 18 miljoen inwoners de grootste regio in Duitsland. Het is een in hoofdzaak stedelijk gebied, met alleen in het noorden veel platteland en in het zuidwesten de bekende middelgebergtes van de het nationale park de Eifel en het Sauerland. Het economische zwaartepunt van de deelstaat is het industriële Ruhrgebied, een metropool met een inwonertal van 10 miljoen, die zijn welvaart ontleent aan de gunstige ligging aan de rivier de Ruhr.  In de vorige eeuw werd het gebied ook wel aangeduid als “Het land van kolen en staal.” Noordrijn-Westfalen is dan ook economisch gezien de grootste en belangrijkste regio in heel Duitsland.

Parenclub Treff-83 ligt min of meer aan de rand van de stad Dortmund, die met 600.000 inwoners de grootste plaats in het Ruhrgebied is. Het is een bruisende industriestad en metropool, maar wel natuurrijk, met veel bos, duin en water. De stad is opgericht in 882 en heeft dus een lange geschiedenis. In de Middeleeuwen was Dortmund een belangrijke Hanzestad, maar de historische stadskern is weggevaagd door de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog. Dortmund en het hele Ruhrgebied waren belangrijk voor het vervaardigen van wapens en bommen, dus het hele gebied stond onder vuur.  Na de oorlog werd het centrum herbouwd met wolkenkrabbers, die grotendeels het stadsbeeld bepalen. Buiten het centrum zijn wel een aantal klassieke gebouwen overgebleven uit de negentiende eeuw, toen de stad zeer welvarend was door de opkomst  van de mijnbouw en de staalindustrie. Verder heeft de stad nog steeds een haven. Dortmund herbergt zoals iedere havenstad zeer veel nationaliteiten en het aantal buitenlandse inwoners is dan ook 17 procent.

In het begin van deze eeuw was de zware industrie in Dortmund bijna verdwenen en ontwikkelde de stad zich als een centrum voor dienstverlening en technologie. Ook voor de infrastructuur werd Dortmund belangrijk. Anno nu is de stad een verkeersknooppunt en het station is een van de belangrijkste van Europa. Vanuit Dortmund kun je vrijwel iedere Europese bestemming bereiken. Ook de internationale Thalys-verbinding heeft een halte in Dortmund. Verder heeft de stad een luchthaven. Binnen de stad rijdt er nog steeds een tram, maar er is ook een uitgebreid metronetwerk.

Over Treff-83

Met twee internationaal bekende universiteiten is Dortmund nu een studentenstad met een uitgebreid uitgaansleven. Er is een ballet-theater, een opera, een symphonie-orkest en diverse poppodia. Er vinden een jaarlijks een groot aantal evenementen plaats, met muziek, theater, dans en beeldende kunst. Het centrum wemelt van de winkeltjes en kroegjes, dus je hoeft je nooit te vervelen. Café’s en nachtclubs vind je vooral in het Kreuz Viertel, in de omgeving van de Oude Markt. Leuke winkeltjes vind je in het autovrije gebied rond de Westenhellweg, waar ook veel grote warenhuizen zitten. Het is dus een gezellige mix! Op het Hansaplein, niet ver van de markt, vind je veel luxe winkels en er is ook een enorm winkelcentrum, met zowel grote ketens als kleine boetiekjes, de Thier-Galerie. Hét bier is natuurlijk de fameuze Dortmunder, wat ook in Nederland en België gedronken wordt.

Parenclub Treff-83 opende haar deuren voor het eerst in 1983 en noemt zichzelf de beste parenclub van het Ruhrgebied.  In ieder geval is het een van de oudste! De club is uitdrukkelijk bedoeld voor stellen én singles, en de leeftijd van de gasten ligt gemiddeld rond de 38 jaar. De club is zeer stijlvol ingericht en de sfeer is uitermate belangrijk. Iedereen moet zich welkom kunnen voelen en er is een hoop gezelligheid aan de bar en bij het buffet. Verder is er een sauna met douches en wel tien verschillende speelkamers, waaronder een darkroom en een SM- ruimte. Deze laatste is uitdrukkelijk ook voor beginners, dus als je deze fantasie hebt, kon die hier wel eens waarheid worden! Maar als je alleen aan de bar een drankje wilt nuttigen, kan dat ook. De club heeft bijna alle soorten drankjes in huis, dus verwen jezelf eens met iets lekkers of iets nieuws.

De lokatie van parenclub Treff-83 beslaat 600 vierkante meter en er kunnen zo’n 120 personen in. Het is er vaak druk, dus telefonisch reserveren is een must. Het is ook een manier voor de club om de man-vrouw verhouding op een avond te kunnen bepalen, want daar wordt sterk op gelet. Je zult dus geen club vol single mannen aantreffen! De dresscode is redelijk los en je hoeft beslist niet perse in lingerie te komen, maar gewoon in een sexy jurkje of clubwear. Het belangrijkste is dat je er verzorgd en aantrekkelijk uitziet en dat je je er lekker in voelt. Dit afgezien van de FKK-Party, die voor de echte actievelingen is en waarbij iedereen naakt hoort te zijn. Andere avonden zijn de Bi-Avond en de SM & Fetish Play Party.

Evenementen en feesten bij Treff-83

Let op: wij tonen hier geen feesten van Treff-83 aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

18 mei 2019 | SU

18 mei 2019: 21:00 - 19 mei 2019: 21:00

Groepsex Party met Morgan entertainment

25 mei 2019: 18:00 - 26 mei 2019: 01:00

1 juni 2019 | Gereserveerd

1 juni 2019: 22:00 - 2 juni 2019: 12:00

Videotheek van Treff-83

Helaas zijn er geen filmpjes van Treff-83 bekend.

Fotoalbum van Treff-83

Swingerklub Treff 83 bar
Swingerklub Treff 83 kamer

Swingerverhalen en reviews van Treff-83

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Treff-83. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers