Swingerklub Villa Inkognito in Gera (Duitsland), lees hier alle info!
Swingerklub Villa Inkognito in Gera
2 min. leestijd

Swingerklub Villa Inkognito in Gera

Parenclub Villa Inkognito ligt vanuit Nederland helemaal aan de andere kant van Duitsland, in de oostelijkedeelstaat Thüringen, dichtbij de Tsjechische grens en op 200 kilometer afstand van Praag. In westelijke richting grenst Thüringen aan de deelstaten Hessen en Nedersaksen en ligt hiermee in het midden van Duitsland. De club is gevestigd in het stadsdeel Kaimberg, in het zuidoosten van de stad Gera. Dit is een voormalig dorpje dat al in 1333 bestond, maar in 1950 een stadsdeel werd. Gera ligt aan de zuidoostelijke kant van Thüringen en is een van de grootste steden in deze deelstaat. Andere grotere steden in de omgeving zijn Weimar, Jena, Leipzig en de hoofdstad van Thüringen, namelijk Erfurt.

Meer informatie

Thüringen is pas sinds 1990, na de Duitse hereniging, een eigen deelstaat geworden. Het is eigenlijk een samenraapsel van meer dan 60 dorpen, die zich in 1920 verenigden tot één staat, maar na de oorlog in de tijd van de DDR uitelkaar werden gehaald. Pas na de val van de Muur werd Thüringen weer een geheel met een eigen bestuur en de status van Duitse deelstaat. Thüringen heeft prachtige natuurgebieden en is dus zeer aantrekkelijk voor toeristen. Het wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd. Dwars door Thüringen heen, van zuid naar noord, lopen de rivieren de Saaie en de Unstrut. Het gebied ligt aan de noordkant dan ook in een prachtige glooiende vallei. In het zuiden is ook veel natuur en vooral het Thüringer Wald met zijn middelgebergte is de moeite waard om te bezoeken. De staat is dunbevolkt, het gebied huisvest slechts twee miljoen inwoners op een grote oppervlakte.

De stad Gera ligt in het uiterste zuidoosten van Thüringen, en was al in 995 bekend als een nederzetting bij de rivier de Weisse Elster. In 1237 kreeg het dorpje stadsrechten. Eeuwenlang was Gera een heel klein plaatsje met niet meer dan een paar duizend inwoners, maar in de tijd van de industrialisatie in de negentiende eeuw nam de stad een grote economische vlucht. Met name de textielindustrie en de machinebouw gaven de economie van Gera een enorme boost en in 1930 had de stad meer dan 80.000 inwoners. In de jaren na de annexatie door de Sovjets steeg het inwonertal zelfs tot 135.000. Na de val van de Muur en de hereniging van Oost- en West-Duitsland raakte de stad helaas in economisch verval en nam het inwonertal sterk af tot 96.0000. De textielindustrie stagneerde en anno nu draait de economie van Gera om diensten, communicatie, de agrarische sector en vooral veel detailhandel. Er zijn dus ook drie immense winkelcentra gevestigd en verder is er een groot regionaal ziekenhuis.

 

Swingerklub Villa Inkognito kamer

Club Villa Inkognito

Op niet meer dan 5 kilometer ten oosten van Gera is sinds 1996 Parenclub Villa Inkognito gevestigd. Deze club is niet alleen bijzonder geschikt voor paren, maar ook voor single vrouwen. De club is gehuisvest in een enorme villa met een beschutte buitenruimte. Binnen is er een grote bar, een grote sauna en een grote whirlpool. Daarnaast zijn er verschillende kamers, met elk een eigen thema. Er is een spiegelkamer, een ruimte in de kelder voor groepsseks, een SM-kamer met gynaecologenstoel, en een kamer met luiken, waar mensen doorheen kunnen kijken zonder zelf gezien te worden. Echt iets voor voyeurs, dus! Het hele complex is voorzien van airco en vloerverwarming, dus de ramen kunnen dicht blijven. De club heeft alleen in het weekend speciale avonden, op vrijdag voor iedereen en op zaterdag voor de echte doorgewinterde doeners.

 

Swingerklub Villa Inkognito bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

 

Swingerclub Villa Inkognito
Kaimberg 24a
07551 Gera
Duitsland
+49 365 7119898

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen