Vertel me je droom of 90+ andere geile en lekkere sexstandjes? Kijk hier!
Vertel me je droom
1 min. leestijd

Vertel me je droom

Ken jij het standje vertel me je droom al? Dit is een super-romantisch en heel intiem standje wat je heel lang kan volhouden. Ideaal dus als je veel tijd hebt en lekker wilt zoenen, strelen, of elkaar diep in de ogen kijken tijdens het vrijen. Je voelt elkaars lichamen van heel dichtbij, als bij een body-to-body massage. Zo kun je heerlijk tegen elkaar aan kronkelen en bewegen, om elkaar nog meer op te winden. Je kunt dit ook eerst een tijdje als voorspel doen en de penetratie uitstellen tot je allebei niet meer kunt wachten! Geen van beide partners is dominant in deze houding, dus je moet samen een ritme vinden om te bewegen. Haar clitoris wordt in deze positie ook gestimuleerd omdat ze tegen zijn bovenbeen op kan rijden. Zo kun je gezamenlijk of misschien wel tegelijkertijd klaarkomen. Een heel gelijkwaardig en vrouwvriendelijk standje, dus!

Beschrijving van het standje vertel me je droom:

Man en vrouw liggen allebei op hun zij en kijken elkaar aan. Zij trekt één been op en legt die op zijn heupen. Zo lig je heel comfortabel tegen elkaar aan en kan de man of de vrouw de penis naar binnen leiden. Beiden kunnen nu gaan bewegen tot je een ritme vindt en een aangename diepte van de penetratie ervaart. Heerlijk als je net samen wakker wordt op een dag dat je niet hoeft te werken of verplichtingen hebt. Je kunt het heel lang doen, want het is niet vermoeiend, voor geen van beide partners en je hoeft er ook niet lenig of sterk voor te zijn. Zo kun je het orgasme een hele tijd uitstellen, totdat er een explosie volgt!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje face to face.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen