Parenclub Vlaardingen? Vind hier alle parenclubs in Vlaardingen!
Parenclub Vlaardingen

Parenclub Vlaardingen

Parenclub Vlaardingen of parenclubs in de regio van Vlaardingen? Vlaardingen is een stad in het zuid-westelijke deel van de Nederlandse provincie Zuid-Holland en is een stedelijk gebied. Omliggende steden zijn Rotterdam, Delft, Spijkenisse en Hoek van Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas in het Rijnmondgebied en is zowel een zeehaven als een Rijn- en Maashaven. De stad heeft 72.000 inwoners, vooral forensen die in de grote steden in de Randstad werken. De stad is beroemd geweest door de haringvisserij, maar die is verleden tijd geworden met de komst van de Deltawerken. Toch herinnert het centrum, met de Oude Haven en de Wilhelminahaven, nog sterk aan het visserijverleden. Dit is één van de oudst bekende bewoonde plaatsen in Nederland. Al 3000 jaar voor Christus was hier een nederzetting. Er zijn resten opgegraven van boerderijen uit de IJzertijd. In 700 na Christus verrees hier een kerkje en de Vlaardingse kerk is de oudste moederkerk in Nederland. In 1273 verkreeg de plaats stadsrechten.

Parenclub Vlaardingen? Bekijk hier de parenclubs in Vlaardingen in de regio van Vlaardingen.

Na de Tweede wereldoorlog werd Vlaardingen een echte wederopbouwstad met veel groen, een haven en een industrieterrein. Het stadsgezicht is beschermd en het oude dialect van de stad is bewaard gebleven. Uitgaan in Vlaardingen doe je vooral in het gebied tussen de Schiedamseweg en de Oude Haven, met café Centraal, club Grand Café Anver en een poppodium, De Waal. Winkelen kun je het best in het winkelhart van Vlaardingen, Liesveld, de Hoogstraat en Onder de Toren. In Vlaardingen is geen parenclub gevestigd, maar op 24 kilometer afstand ligt Parenclub Fun4Two, in het dorpje Moordrecht.


Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4two

Deze club is alleen bedoeld voor stellen en vrouwen, alleengaande mannen zijn niet welkom. Fun4Two houdt van stijl en klasse en trekt ook veel mensen aan uit de hogere milieus. De dresscode is strikt: Bij binnenkomst clubwear, na 22.00 uur sexy lingerie. De club is groot en kan plaats bieden aan maximaal 90 paren. Iedere zondag is er live-muziek en de vrijdag is gereserveerd voor de die-hards, die echt seks willen. De leeftijd van de gasten is wisselend; op zaterdag is er een jong publiek, terwijl op zondag juist de wat rijpere types in de meerderheid zijn. De club is uiteraard voorzien van bar, dansvloer, buffet en meerdere open of gesloten speelruimtes. Speciale feesten zijn Candy Girls, Ladies Night, Vaderdag, en Kinky at the Fun.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!