Parenclub Weert? Vind hier alle parenclubs in Weert!
Parenclub Weert

Parenclub Weert

Parenclub Weert of een parenclub in de regio van Weert aan het zoeken? Bekijk hier de mogelijkheden. Weert is een stad en een gemeente in het midden van de Nederlandse provincie Limburg, vlakbij de grens van Duitsland. Door haar ligging tegen de grens van Noord-Brabant en de grens van België wordt de stad ook wel De Poort van Limburg genoemd. Rondom Weert zijn er tientallen natuurgebieden, die voor een deel worden gebruikt voor militaire oefeningen, maar ook toegankelijk zijn voor het publiek. Weert is al sinds de prehistorie bewoond en verkreeg in 1414 stadsrechten. De stad is gebouwd op een soort eiland in een moerasgebied, aan de rand van De Peel. De economie van de stad is voornamelijk industrieel, daarnaast is ze een centrum voor zakelijke dienstverlening. Weert kent talloze kerken en kloosters, teveel om op te noemen.

Parenclub Weert? Bekijk hier de parenclubs in Weert in de regio van Weert.

Op het gebied van kunst, cultuur, muziek, theater en winkelen heeft Weert heel wat te bieden. Het nieuwe Regionale Instituut voor Cultuur en Kunsteducatie is een belangrijke attractie geworden. Verder vind je hier het Munttheater, Muziekcentrum De Bosuil en Gotcha Cinema. In de zomer vindt het Bospop-festival plaats en de Homeland Rally, een wedstrijd voor oldtimers. Winkelen is een genot in Weert; de binnenstad is grotendeels autovrij en er zijn diverse promenades. Ook is er een overdekt winkelcentrum, De Muntpassage. Op uitgaansgebied is er ook niet veel te klagen, met een behoorlijk aantal café’s, bruine kroegen en dansgelegenheden in het centrum op en rond de Oelemarkt. Op dit plein worden ook grote concerten georganiseerd. Voor parenclubs zit je goed in Weert, er zijn er maar liefst drie op minder dan een half uur met de auto. De dichtstbijzijnde is Kasteel Waterloo in Beesel, daarnaast heb je Landgoed de Zaar in Venlo en Pleasure2gether in Sittard.


Parenclub Pleasure2gether

Parenclub Pleasure 2 Gether

Bij parenclub Pleasure 2 Gether is het vooral de gezellige sfeer die een bezoekje de moeite waard maakt. Aan de knusse bar is het goed toeven en er zijn diverse ruime speelkamers. Er is ook een rookgedeelte. De dresscode is verzorgd en vooral sexy. Op zaterdag is er de Erotic Party, die vooral ook heel geschikt is voor beginners. Andere speciale feesten zijn de BDSM-avond, de Slavendag, MILF en Big Bang. Op deze avonden komen de echte veteranen af, die actief seks willen hebben. Voor elk wat wils, dus, in Weert!

Parenclub Kasteel Waterloo

Parenclub Waterloo

Parenclub Waterloo ligt in een heus kasteel in oorspronkelijke staat middenin een gigantisch landschapspar. Alleen de locatie is daarom al de moeite waard op erotisch op avontuur te gaan. Dit is wel een club voor de echte doeners; de nadruk ligt op actieve seks. Toch is het er ook gezellig en je wordt ontvangen met echte Limburgse gastvrijheid, Thema’s zijn Couples & Bi-Ladies Night, Nudisten Groepsseks, de Nymf Party en de Black & White Party. De dresscode is lingerie/boxer en gaat meteen bij binnenkomst in. Reserveren is noodzakelijk.


Parenclub De Zaar

Parenclub Landgoed de Zaar

Parenclub de Zaar is een club voor mensen die Dit is ook al zo’n bijzondere locatie; een landhuis in een groot bossig landgoed, geheel omheind, waar je zowel binnen als buiten erotisch kan genieten. Deeze parenclub zit in Venlo. Deze parenclub valt op door het grote aantal spannende kamers, die allemaal een thema hebben. Zo is er de massagesalon, de Spiegelkamer, de gynaecologenkamer en een Franse liefdesschommel, ook wel “sling” genoemd. Thema’s zijn Groot Seksfeest, The Mix, Gang Bang en de Nympho-avond.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!