Parenclub Bergen? Vind hier alle parenclubs in Bergen!
Parenclub Bergen

Parenclub Bergen

Bergen is een Nederlands dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, vlakbij de Noordzeekust. Het is al meer dan honderd jaar een bekende badplaats, samen met het aangrenzende Bergen aan Zee. De economie van Bergen draait dus voornamelijk op het toerisme. Er zijn talloze restaurants, paviljoens, hotels, B&B’s, en campings. Bergen was vroeger ook een bekend kunstenaarsdorp, waar onder andere Roland Holst zijn gedichten schreef.
Parenclub Bergen? Bekijk hier de parenclubs in Bergen of in de regio van Bergen.

In Bergen zijn de winkels zeven dagen per week open. Het bekendste restaurant is Het Huis met de Pilaren. In Bergen zelf is geen parenclub, maar er zijn er meerdere die op minder dan 50 kilometer afstand gevestigd zijn: Parenclub Monique in Medemblik, Parenclub Showboat in Zaandijk, Parenclub Fata Morgana in Muiden en Parenclub Sameplace in hartje Amsterdam.


Parenclub Monique

Parenclub Monique

Dit is een hele goede club voor zowel beginners als veteranen. De sfeer is bijzonder gezellig en er is een uitgebreid wellness-gedeelte. Als je voor het eerst komt, krijg je een uitgebreide rondleiding, en als je het toch niet ziet zitten, krijg je je geld terug. Speciale avonden zijn: Discovery party, HE-BI Party (voor de echte doeners) Parenavond, Mannenavond en Naughty Friday. De dresscode is lingerie/boxer.

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat biedt erotisch uitgaan in een luxueuze omgeving, tegen relatief lage prijzen. Die zijn niet all-in, je drankje zul je moeten betalen. De dresscode voor mannen is een boxer, dames mogen ook een sexy jurkje aan. Er geldt een gereduceerd taxi-tarief. Speciale avonden zijn Milk & Chocolate, SM Fetish Play Party (met kinky dress-code) en Meet & Greet.


Parenclub Sameplace

Parenclub Sameplace

Deze club ligt in het hartje van Amsterdam, op een steenworp afstand van het uitgaanscentrum het Leidseplein. Hier komt een bonte mix van mensen: He, ho, bi, les, tranny, travo, je kunt het zo gek niet bedenken. De sfeer is uitstekend en in de kelder is uitgebreide speelruimte. De dresscode is in ieder geval zwarte kleding, liefst zo sexy mogelijk, of lingerie/boxer. Speciale avonden zijn de Parenavond, de Bi-Party en de Kinky Fetish Zone Party.


Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana

Dit is een echt swingersparadijs in een luxe sfeer waar ook veel internationale gasten komen. De faciliteiten zijn voortreffelijk, evenals het wellness-gedeelte. De prijzen zijn er ook naar, maar dan heb je wel echt wat. Speciale feesten zijn: Bi-Night, Super Hot Mega Party, Happy Sunday (voor loungers), Non-Stop Sex Party (voor de doeners) en de Erotic Dance Edition.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!