De brandende kaars
De brandende kaars
1 min. leestijd

De brandende kaars

Ken jij het standje de brandende kaars al? Dit is een nogal acrobatisch standje waarbij zowel man als vrouw sterk en lenig moeten zijn. Gelukkig hoef je niet het licht aan te doen, want deze kaars brandt heel hard! Je kunt elkaars lichaam en gezicht goed zien, maar elkaar aankijken of zoenen is er niet bij. De man kan de vrouw niet strelen of haar clitoris stimuleren, want hij heeft allebei zijn handen nodig om haar in de lucht te houden. Zij kan hem ook niet strelen, maar wel heeft ze toegang tot haar clitoris, zodat ze zichzelf tot een hoogtepunt kan brengen. De penis gaat behoorlijk diep in deze houding, dus voor onervaren vrouwen is het niet zo geschikt. Mannen met een grote penis moeten voorzichtig zijn dat ze niet te hard en te diep stoten. Lukt het wel, dan is het een hele ervaring!

Beschrijving van het standje de brandende kaars:

De vrouw gaat op haar rug liggen op het bed. Hij knielt voor haar en grijpt haar met beide handen bij haar heupen of haar billen en trekt haar omhoog. Daardoor komt zij op haar hoofd en haar schouders te liggen, met haar benen in de hoogte . Nu kan hij bij haar binnendringen en gaan bewegen. Dat kan even wennen zijn en zij kan er met haar handen niet bij om te helpen navigeren, maar na een paar keer oefenen gaat het vanzelf. De man is dominant bij dit standje; hij bepaalt de diepte van de penetratie, het ritme en hoe hard hij stoot. Daarbij kan hij ook zijn handen en armen gebruiken, door haar aan haar heupen vast te houden en haar over zijn penis heen te bewegen. Zij moet zich dan wel helemaal kunnen overgeven!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje een stoel voor twee.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen