De rechte hoek
De rechte hoek
1 min. leestijd

De rechte hoek

Ken jij het standje de rechte hoek al? Dit verticale standje kun je niet in bed doen; je hebt er een stevige tafel bij nodig. Het is een innig en romantisch standje, want je kunt elkaar in de ogen kijken, zoenen en allebei overal strelen. Haar clitoris is ook bereikbaar voor de man, zodat je samen klaar kunt komen tijdens het vrijen. Zij kan ook zichzelf bevredigen, maar als de man het doet, is het natuurlijk veel lekkerder. Het is niet heel vermoeiend en je hoeft er niet lenig of sterk voor te zijn. Je kunt het dus best een tijd volhouden. De ondergrond moet wel stevig zijn, anders stort het hele gebeuren in en eindig je op de grond. De man is dominant bij dit standje en hij bepaalt hoe diep hij haar penetreert en in welk ritme. De penis komt diep naar binnen in deze houding, dus groot geschapen mannen moeten een beetje voorzichtig zijn, anders wordt het onprettig voor de vrouw. Alle andere maten hebben hier natuurlijk alleen maar voordeel bij.

Beschrijving van het standje de rechte hoek:

Zij gaat liggen op de tafel, op haar rug en met haar billen op de rand. Ze wikkelt haar benen om zijn middel heen, zodat haar vagina wijd open komt te staan.Nu kan hij haar vrij makkelijk penetreren, zonder hulp van haar. Hij kan korte, harde stoten geven, of juist met hele trage lange halen zijn penis in haar bewegen. Het lekkerste is om het af te wisselen, zijn orgasme wordt daardoor uitgesteld, zodat het intenser zal zijn. Zij kan hem overal strelen, onder zijn testikels kietelen en in zijn billen knijpen. Als ze echt heel wild wordt, en hij vindt een beetje pijn wel leuk, kan ze hem ook over zijn rug krabben!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de vrouw van indra.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen