De vrouw van Indra; een lekker standje voor in de parenclub en voor thuis!
De vrouw van Indra
1 min. leestijd

De vrouw van Indra

Ken jij het standje de vrouw van Indra al? Dit is een intiem standje waarbij je elkaars lichaam helemaal voelt. De vrouw moet wel lenig zijn en de man moet sterke armen en schouders hebben. De penetratie in deze positie is bijzonder diep, dus het is niet erg geschikt voor onervaren vrouwen, en zwaar geschapen mannen moeten opletten dat ze niet te diep stoten. Je kunt elkaar aankijken en met enige vasthoudendheid ook zoenen. De man kan de vrouw niet strelen, omdat hij op zijn beide armen moet steunen. Zij heeft wel haar handen vrij, dus ze kan hem overal strelen en ze kan ook haar clitoris stimuleren om zo tijdens het vrijen zichzelf te bevredigen. Hij is in deze positie compleet dominant, zij heeft geen enkele invloed op de bewegingen, behalve met haar voeten. Zo kan ze wel de diepte van de penetratie onder controle houden, maar over het ritme is mijnheer de baas!

Beschrijving van het standje de vrouw van Indra:

Zij gaat liggen op het bed, een harde ondergrond zoals de vloer is niet geschikt, want dan gaat zij haar rug voelen en hij zijn knieën. Ze trekt haar benen op en hij knielt voor haar. Zij zet allebei haar voeten op zijn borstkas, waardoor haar vagina open komt te staan. Nu kan hij haar zonder veel moeite penetreren, terwijl hij op zijn handen en armen steunt. Het feest kan beginnen en hij kan diep in haar stoten. Als hij al te diep gaat, kan zij hem met haar voeten wegduwen. Hoe snel hij beweegt, bepaalt hij zelf, daar heeft de vrouw geen invloed op. Wel kan ze zichzelf bevredigen tijdens het vrijen, dus ook haar orgasme komt aan bod.

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de brandende kaars.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen