Parenclub Gouda? Vind hier alle parenclubs in Gouda!
Parenclub Gouda

Parenclub Gouda

Parenclub Gouda aan het zoeken of een parenclub elders in Zuid-Holland of Nederland? Gouda is een middelgrote stad in het Groene Hart van de Randstad, nabij Rotterdam en Den Haag in de provincie Zuid-Holland. De stad is een toeristische trekpleister door de vele streekproducten en oude ambachten, zoals de fabricage va kaas, kaarsen, pijpen, aardewerk en stroopwafels. Met de komst van de binnenvaart in de Middeleeuwen werd Gouda een belangrijke doorgangsroute en de stad kreeg in 1272 stadsrechten. Gouda ligt in het Groene Hart van de randstad en wordt omringd door weilanden en polders. In de stad zelf is weinig groen, maar er zijn twee natuurgebieden buiten de stad, het Steinse Groen en de Reewijkse Plassen. Vandaag is Gouda  economisch gezien belangrijk voor de gezondheidszorg en de dienstverlening. Beroemde Goudenaren zijn Desiderius Erasmus, Leo Vroman en Ad Melkert.o.

Parenclub Gouda? Bekijk hier de parenclubs in Gouda in de regio van Gouda.


De bedrijvigheid in Gouda speelt zich voornamelijk af in het gebied van de Grote Markt en omstreken. Het gotische stadhuis op de Markt is de moeite waard om te bekijken. Ook zijn er in het stadshart nog grachten en hofjes. De meeste andere historische gebouwen zijn afgebroken. Ook het uitgaansleven concentreert zich rond de Markt en je vindt hier de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda. Voor winkelen zijn de Kleiweg en de Tiendeweg heel geschikt en noordelijk van het centrum bevindt zich een groot winkelcomplex, de Nieuwe Markt Passage. De stad kent drie hotels, die allemaal één of meerdere sterren hebben. Swingers in Gouda hebben geluk: Er zit een parenclub in de aangrenzende gemeente Moordrecht, op vier kilometer van het centrum.Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4two

Parenclub Fun4Two is relatief groot en organiseert ook enorme feesten, waar soms wel 70 paren op afkomen. Naast de gebruikelijke faciliteiten en een zwembad biedt de club namelijk mogelijkheden tot overnachten en ontbijt in de Cottage, het Appartement en de Pipowagen, een grote camper. De dresscode is lingerie en er worden regelmatig modeshows gepresenteerd. Fun4Two heeft ook een samenwerking met enkele winkels, waar leden korting kunnen krijgen. Deze parenclub is niet geschikt voor alleengaande mannen, er komen alleen vrouwen en stellen. Thema’s zijn: Cleopatra, Pool-Garden Party, Stay the Night, Kinky at The Fun, en zelfs een speciale avond voor de eerste keer. Met Oud en Nieuw wordt er een groot dansfeest georganiseerd. Voor alleengaande mannen zijn de parenclubs in en rond Amsterdam een alternatief.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!