Parenclub IJmuiden? Vind hier alle parenclubs in IJmuiden!
Parenclub Ijmuiden

Parenclub IJmuiden

IJmuiden is een stad in Noord-Holland waar het Noordzeekanaal een directe verbinding vormt met de Noordzee. Het is daarom de derde havenstad van Nederland, na Rotterdam en Amsterdam. Er zijn vier havens, waarvan er één recreatief is. In IJmuiden is Tata Steel gevestigd, vroeger bekend onder de naam de Hoogovens. De stad heeft 2 vuurtorens en de ferry naar NewCastle meert hier aan. Voordien was Amsterdam de thuishaven van de ferry. Ijmuiden heeft schitterende natuur met bos, heide en strand en trekt met mooi weer veel dagjesmensen uit de Randstad. Bekende Nederlanders uit Ijmuiden zijn Jack Spijkerman, radiopresentator en Hans Kok, de kraker die zo tragisch overleed in zijn Amsterdamse cel.

Parenclub Ijmuiden? Bekijk hier de parenclubs in Ijmuiden of in de regio van Ijmuiden.


In IJmuiden zelf zijn geen parenclubs, maar op een steenworp afstand zijn er maar liefst drie te bezoeken. Keuze genoeg dus. De dichtstbijzijnde is Showboat, gevestigd in Zaandijk, iets verder weg in Amsterdam ligt het erotisch café Sameplace. Ten slotte, in Muiden, vind je parenclub Fata Morgana.

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat

Zoals de naam al doet vermoeden is deze parenclub gevestigd in een boot. Deze club is zowel luxueus als betaalbaar en wil een laagdrempelige plek zijn voor iedereen die graag erotisch uitgaat. Er is een winkel met sexfilms, speeltjes en meer. Als je uit de buurt komt, geldt een gereduceerd taxitarief. Er wordt veel georganiseerd en iedere avond is er een show. Speciale party’s zijn de Gang Bang, de Milk & Chocolate Party, SM Fetish Play Party en Bi Fabulous. Op deze avonden is er wel een dresscode.


Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana

Deze waanzinnig grote club in het Middeleeuwse Muiden heeft alle faciliteiten die je maar kunt bedenken voor een erotisch uitje. Ze beschikt over drie verdiepingen vermaak in een oude boerderij. Dit is een club om te ontspannen in stijl en trekt ook veel buitenlandse gasten aan die bijvoorbeeld op zakenreis zijn. De prijzen zijn er dan ook naar. Er wordt van alles georganiseerd voor beginners en voor veteranen. Voor de ervaren doeners is er de Non-Stop-Sex-Party en de Exxtreme Darkroom Night. Andere avonden zijn wat rustiger van opzet, zoals Fata’s Erotic Dance Edition en de Happy Sunday Party Night. Allemaal een belevenis op zichzelf!Parenclub Sameplace

Erotisch café Sameplace

Erotisch café Sameplace in Amsterdam  is een mix van een erotisch café/nachtclub en een parenclub. Het publiek is daardoor zeer gevarieerd, je komt er van alles tegen. He, ho, bi, tranny, het maakt allemaal niet uit. De bar is bijzonder gezellig en in de kelder zijn diverse relaxruimtes, inclusief sling (ook wel liefdesschommel genoemd) en een afsluitbare privé-kamer. De club ligt maar een paar honderd meter van het Amsterdamse uitgaans- en winkelcentrum rond het Leidseplein en is ook een leuke plek om de laatste uurtjes nog even mee te pakken als je uit bent geweest. De prijzen zijn zeer betaalbaar. De dresscode is sexy, zwart en op Fetish-avonden lak, leer, latex of een pak. Kies dus de juiste kleding, met een verschoten T-shirt  wordt je bij de deur geweigerd. De club trekt ook veel toeristen die het avontuur zoeken in Amsterdam.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!