In de lucht
In de lucht
1 min. leestijd

In de lucht

Ken jij het standje in de lucht al? Voor dit standje moet de vrouw best lenig zijn en hij moet sterk zijn in zijn armen. Hij houdt haar namelijk met haar benen in de lucht vast met één arm, en ondersteunt zich met de andere. Zij ligt als het ware dubbel, met haar benen (in de lucht!) omhoog. Een groot voordeel van dit standje is dat je elkaar kan zien en aankijken. Zoenen is wat ongemakkelijk in deze houding, en de man heeft ook zijn handen niet vrij om haar te strelen. Zij kan hem wel strelen en onder zijn testikels kietelen tijdens het vrijen, wat veel mannen zeer opwindend vinden. Hij is dominant in deze positie en bepaalt de diepte van de penetratie en het ritme van zijn bewegingen. Haar clitoris wordt wat verwaarloosd bij dit standje, dus als je allebei klaar wilt komen, moet je een ander standje inzetten. De penis komt niet heel diep in deze positie, want zij houdt haar benen bij elkaar, waardoor de vagina nauwer is. Heel geschikt zowel voor groot geschapen mannen of juist de kleinere maten. Mannen met een grote penis hoeven niet bang te zijn om te hard te stoten, en die met een wat kleinere voelen meer.

Beschrijving van het standje in de lucht:

Zij gaat liggen met haar benen bij elkaar omhoog in de lucht. Hij knielt achter haar en neemt met zijn ene arm haar benen vast en legt ze op zijn schouders. Met zijn andere hand ondersteunt hij zich op de ondergrond. Het bed is de beste plek om dit standje uit te voeren, omdat de man op zijn knieën zit. Het kan ook op de grond, maar dan heeft hij een kussen nodig. Hij kan haar nu penetreren, met hulp van haar, want de penis gaat niet heel makkelijk naar binnen in deze houding en hij heeft allebei zijn handen nodig. Gelukkig heeft zij haar handen vrij, zodat ze kan helpen. Ze kan ook bij haar clitoris, dus ze kan wel zichzelf bevredigen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de rechte hoek.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen