Parenclub Amai in Hoogstraten (Antwerpen), bekijk hier alle info!
Parenclub Amai in Hoogstraten
1 min. leestijd

Parenclub Amai in Hoogstraten

Parenclub Amai is een club waar alleen actieve koppels welkom zijn en actieve single vrouwen en single mannen in Hoogstraten (Antwerpen). Het is bij Club Amai een regel dat zowel de man als de vrouw bij een koppel actief mee moet doen, en dus niet alleen of de man of de vrouw.

Meer informatie

Als je als koppel alleen op zoek bent naar een ander koppel dan behoor je niet tot de bezoekers die welkom zijn bij club Amai omdat er ook actieve single mannen en vrouwen mee doen en seks beleven. Juist doordat bij club Amai alleen maar actieve bezoekers komen, is club Amai een echte doeners club. Club Amai is gelegen aan de John Lijsenstraat 26, 2321, te Meer België

Thema-avonden bij Amai

Er wordt een dresscode gehanteerd en deze gaat standaard in op het moment van binnenkomst, en dit geldt zowel voor de heren als de dames. Entreeprijzen liggen tussen de € 10,- en de € 120,- euro en zijn All-in prijzen, dat wil zeggen inclusief eten en drinken en het gebruik van alle faciliteiten en ruimtes binnen club Amai, zoals o.a een Arabische kamer, een SM-Kamer, een heuse pijphok, grote jacuzzi, sauna een sexcinema en vele andere ruimtes. Voor speciale avonden of thema’s gelden andere entreeprijzen dan de standaard prijzen ook de dresscode kan aangepast zijn. Kijk voor de juiste prijzen en dresscode altijd op de website. Iedere 3e woensdag van de maand is er een BBW Gangbang voor de liefhebbers van de vollere vrouwen.

Gastbloggen voor parenclub Amai

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Amai
John Lijsenstraat 26
2321 Hoogstraten
België
+32 470 63 74 16

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen