Parenclub Amai

Parenclub Amai in Hoogstraten

Parenclub Amai is een club waar alleen actieve koppels welkom zijn en actieve single vrouwen en single mannen in Hoogstraten (Antwerpen). Het is bij Club Amai een regel dat zowel de man als de vrouw bij een koppel actief mee moet doen, en dus niet alleen of de man of de vrouw.

Openingstijden + locatie

Amai heeft de volgende openingstijden:

Maandag13.00 – 19.00 uur
Woensdag 2e & 3e v/d maand20.00 – 00.00 uur
Woensdag 1e & 4e v/d maand20.00 – 01.00 uur
Donderdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag21.00 – 02.30 uur
Zaterdag21.00 – 02.30 uur
ZondagGesloten

Meer informatie

Als je als koppel alleen op zoek bent naar een ander koppel dan behoor je niet tot de bezoekers die welkom zijn bij club Amai omdat er ook actieve single mannen en vrouwen mee doen en seks beleven. Juist doordat bij club Amai alleen maar actieve bezoekers komen, is club Amai een echte doeners club. Club Amai is gelegen aan de John Lijsenstraat 26, 2321, te Meer Belgie

Themaavonden bij Amai

Er wordt een dresscode gehanteerd en deze gaat standaard in op het moment van binnenkomst, en dit geldt zowel voor de heren als de dames. Entreeprijzen liggen tussen de € 10,- en de € 120,- euro en zijn All-in prijzen, dat wil zeggen inclusief eten en drinken en het gebruik van alle faciliteiten en ruimtes binnen club Amai, zoals o.a een Arabische kamer, een SM-Kamer, een heuse pijphok, grote jacuzzi, sauna een sexcinema en vele andere ruimtes. Voor speciale avonden of thema’s gelden andere entreeprijzen dan de standaard prijzen ook de dresscode kan aangepast zijn. Kijk voor de juiste prijzen en dresscode altijd op de website. Iedere 3e woensdag van de maand is er een BBW Gangbang voor de liefhebbers van de vollere vrouwen.

Evenementen en feesten bij Amai

Let op: wij tonen hier geen feesten van Amai aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Amai

Helaas zijn er geen filmpjes van Amai bekend.

Fotoalbum van Amai

Parenclub Amai Kamer
Parenclub Amai

Swingerverhalen en reviews van Amai

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Amai. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers