Parenclub Goesting

Parenclub Goesting in de Klinge

Parenclub Goesting is een club die gericht is op de actieve koppels die vooral doen gevestigd in De Klinge (Oost-Vlaanderen). Koppels en singles die niet actief mee doen zijn in deze club niet op hun plaats. Hierdoor zijn naast de actieve koppels en single vrouwen ook de single mannen op alle dagen welkom.

Openingstijden + locatie

De openingstijden van Goesting zijn als volgt:

Maandag13.00 – 19.00 uur
1e woensdag13.00 – 18.00 uur
1e woensdag20.00 – 01.00 uur
4e woensdag20.00 – 00.00 uur
Donderdag13.00 – 18.00 uur
Donderdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag21.00 – 02.00 uur

Meer informatie

De feesten en avonden die georganiseerd worden zijn sexueel actieve avonden en er wordt ook verwacht dat er actief meegedaan wordt. Dit onderscheid Club Goesting van veel andere parenclubs waar ook de afwachtende paren welkom zijn. Naast de gebruikelijke faciliteiten beschikt Club Goesting ook over een ruime sauna, jacuzzi, diverse thema kamers en diverse attributen zoals o.a. gynaecologenstoel, sling, ijzeren afsluitbare kooi en meer zodat je al je seksuele fantasieën kunt verwezenlijken. De prijzen die gehanteerd worden variëren tussen de € 10,- en de € 100,- All-In, dus inclusief hapjes en drankjes, alle faciliteiten en gebruik van condooms en handdoeken.

Themaavonden bij Goesting

Bij Club Goesting hebben ze zowel vaste thema’s als speciale events. Enkele van deze vaste thema’s zijn de X-Small GangBang, of de Hete Huisvrouwen Middag, de BigBangGangBang en nog vele andere thema’s. Het kan voorkomen dat er aangepaste dresscode geldt voor de thema’s en party’s deze zijn dan altijd terug te vinden op de website. Club Goesting is te vinden aan de Klingedorp 70A, 9170 De Klinge (Sint-Gillis-Waas) België. De club beschikt over een privé parkeerterrein.

Evenementen en feesten bij Goesting

Let op: wij tonen hier geen feesten van Goesting aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Goesting

Helaas zijn er geen filmpjes van Goesting bekend.

Fotoalbum van Goesting

Parenclub Goesting Thema
Parenclub Goesting

Swingerverhalen en reviews van Goesting

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Goesting. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers