Parenclub Goesting in De Klinge (West-Vlaanderen), bekijk hier meer info!
Parenclub Goesting in de Klinge
1 min. leestijd

Parenclub Goesting in de Klinge

Parenclub Goesting is een club die gericht is op de actieve koppels die vooral doen gevestigd in De Klinge (Oost-Vlaanderen). Koppels en singles die niet actief mee doen zijn in deze club niet op hun plaats. Hierdoor zijn naast de actieve koppels en single vrouwen ook de single mannen op alle dagen welkom.

Meer informatie

De feesten en avonden die georganiseerd worden zijn sexueel actieve avonden en er wordt ook verwacht dat er actief meegedaan wordt. Dit onderscheid Club Goesting van veel andere parenclubs waar ook de afwachtende paren welkom zijn. Naast de gebruikelijke faciliteiten beschikt Club Goesting ook over een ruime sauna, jacuzzi, diverse thema kamers en diverse attributen zoals o.a. gynaecologenstoel, sling, ijzeren afsluitbare kooi en meer zodat je al je seksuele fantasieën kunt verwezenlijken. De prijzen die gehanteerd worden variëren tussen de € 10,- en de € 100,- All-In, dus inclusief hapjes en drankjes, alle faciliteiten en gebruik van condooms en handdoeken.

 

Parenclub Goesting Thema

Thema-avonden bij Goesting

Bij Club Goesting hebben ze zowel vaste thema’s als speciale events. Enkele van deze vaste thema’s zijn de X-Small GangBang, of de Hete Huisvrouwen Middag, de BigBangGangBang en nog vele andere thema’s. Het kan voorkomen dat er aangepaste dresscode geldt voor de thema’s en party’s deze zijn dan altijd terug te vinden op de website. Club Goesting is te vinden aan de Klingedorp 70A, 9170 De Klinge (Sint-Gillis-Waas) België. De club beschikt over een privé parkeerterrein.

 

Schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Parenclub Goesting
Klingedrop 70a
9170 Sint-Gillis-Waas
België
+32 3 707 06 71

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen