Parenclub Only 4 You in Fontaine-Valmont, bekijk alle info hier!
Parenclub Only 4 You in Fontaine-Valmon
1 min. leestijd

Parenclub Only 4 You in Fontaine-Valmon

Parenclub Only 4 you is een zuster club van parenclub Mi-Noi. Club Only 4 You is gelegen aan de Rue de Sartiau 3, 6567 te Merbes-le-Château België. Bij Club Only 4 you zijn zowel koppels, als single vrouwen en single mannen welkom, behalve op de zaterdag dan zijn alleen de koppels en single vrouwen welkom.

Meer informatie

Enkele faciliteiten waar de club over beschikt zijn o.a. een discotheek, relaxruimte, sauna, jacuzzi en vele themakamers. De entreeprijzen die gehanteert worden door Club Only4you liggen tussen de € 25,- en de € 100,- en zijn volgens een All-inclusive concept, dus incl de dranken de hapjes de condooms, handdoeken en gebruik van alle ruimtes binnen de club. Een lidmaatschapskaart is verplicht en na aanschaffen van de kaart is die een jaar geldig.

Thema-avonden bij Only 4 You

Trouwe koppels die vaak komen die worden beloond. Als men in 3 maanden tijd minimaal 5 keer komt dan is de 6e keer in die 3 maanden gratis. Ook voor de single heren is er de beloning als ze 5 keer in 3 maanden zijn geweest is de 6e keer in die 3 maanden gratis. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan ontvang je een geschenkencheque t.w.v. € 15,-. De club heeft op de website een eigen webshop staan waar je leuke items van de club kunt aanschaffen. De club hanteert elke dag een dresscode, op de website kun je de dresscodes vinden voor de verschillende avonden. Als je na afloop van de avond niet meer helemaal naar huis wilt rijden dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een kamer te boeken in één van de hotels in de nabije omgeving.

Parenclub Only 4 You discotheek

Gastbloggen voor parenclub Only 4 You

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Only 4 You
Rue Fonds de nos Bois 3
6567 Merbes-le-Château
België
+32 71 50 66 25

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
riny
Door

riny

op 24 Aug 2021

erg mooi

Reactie plaatsen