Parenclub Only 4 You

Parenclub Only 4 You in Fontaine-Valmont

Parenclub Only 4 you is een zuster club van Parenclub Mi-Noi. Club Only 4 you is gelegen aan de Rue de Sartiau 3, 6567 te Merbes-le-Château België. Bij Club Only 4 you zijn zowel koppels, als single vrouwen en single mannen welkom, behalve op de zaterdag dan zijn alleen de koppels en single vrouwen welkom.

Openingstijden + locatie

Only 4 You is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag12.00 – 02.00 uur
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag12.00 – 02.00 uur
Vrijdag12.00 – 04.00 uur
Zaterdag20.00 – 05.00 uur
Zondag18.00 – 02.00 uur

Meer informatie

Enkele faciliteiten waar de club over beschikt zijn o.a. een discotheek, relaxruimte, sauna, jacuzzi en vele themakamers. De entreeprijzen die gehanteert worden door Club Only4you liggen tussen de € 25,- en de € 100,- en zijn volgens een All-inclusive concept, dus incl de dranken de hapjes de condooms, handdoeken en gebruik van alle ruimtes binnen de club. Een lidmaatschapskaart is verplicht en na aanschaffen van de kaart is die een jaar geldig.

Themaavonden bij Only 4 You

Trouwe koppels die vaak komen die worden beloond. Als men in 3 maanden tijd minimaal 5 keer komt dan is de 6e keer in die 3 maanden gratis. Ook voor de single heren is er de beloning als ze 5 keer in 3 maanden zijn geweest is de 6e keer in die 3 maanden gratis. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan ontvang je een geschenkencheque t.w.v. € 15,-. De club heeft op de website een eigen webshop staan waar je leuke items van de club kunt aanschaffen. De club hanteert elke dag een dresscode, op de website kun je de dresscodes vinden voor de verschillende avonden. Als je na afloop van de avond niet meer helemaal naar huis wilt rijden dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een kamer te boeken in één van de hotels in de nabije omgeving.

Evenementen en feesten bij Only 4 You

Let op: wij tonen hier geen feesten van Only 4 You aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Only 4 You

Fotoalbum van Only 4 You

Parenclub Only 4 You Discotheek
Parenclub Only 4 You

Swingerverhalen en reviews van Only 4 You

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Only 4 You. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers