Belgisch-Limburg of ook wel Vlaams-Limburg is een provincie van België die grenst aan de provincies Nederlands Limburg, Noord-Brabant,  Luik, Vlaams Brabant en Antwerpen.  Het gebied wordt omgeven door de rivieren de Schelde en de Maas. Grotere steden in dit  deel van België zijn Hasselt, Maaseik en Tongeren. Van oorsprong is dit een mijnbouwgebied. De voertaal is Nederlands, of  eigenlijk Vlaams.

 

Parenclub 7 Sins (Seven Sins)
Parenclub 7 Sins in Maaseik Een parenclub waar je je al snel thuis zult voelen. Hier is iedereen welkom, ...
Verder Lezen
Parenclub Bornedries
Parenclub Bornedries in Sint-Truiden Parenclub Bornedries in Sint-Truiden de oudste en op één na grootste club van België! Je ...
Verder Lezen
Parenclub Rio Grande
Parenclub Rio Grande in Maaseik Parenclub Rio Grande is een stijlvolle club voor actieve paren die erotisch willen genieten ...
Verder Lezen

In de hoofdstad Hasselt is veel te doen op het gebied van cultuur en je kunt er ook geweldig winkelen. Voor de natuurliefhebbers is er het grootste natuurgebied van België, De Hoge Kempen. Er zijn twee universiteiten gevestigd en een groot aantal musea. Daarnaast viert men natuurlijk ieder jaar uitbundig het carnaval.

Parenclub Vlaams-Limburg: parenclub Rio Grande, heerlijk ontspannen je weekend door!

Parenclub Rio Grande is gelegen in Maaseik, aan de linkeroever van de Maas, die de grens met Nederland bepaalt. De stad wordt doorsneden door drie beken van de Maas. Voor cultuurminnaars  is er onder andere de schatkamer van de Sint Catharinakerk en voor wie gaat winkelen de Bosstraat. De plaatselijke specialiteit is kruimelvlaai, echte ouderwetse vlaai met koekkruim erop. De stad is de geboorteplaats van de beroemde schilder Jan van Eyck.

Deze parenclub is een mix tussen een gewone sauna en een parenclub. De nadruk ligt op ontspanning, een heerlijke sauna, de drie jacuzzi’s, massage en het grote buitenbad. In de relaxruimte zijn verschillende kamers waar je ongestoord je gang kunt gaan. Ook is er ‘s avonds een bar met disco. De gasten zijn zeer divers, maar iedereen komt om eens lekker te chillen, met zijn tweeën of in je eentje. Vrouwen alleen zijn ook welkom en de club is zeer vrouwvriendelijk. Respect is het motto en nee is nee. Op het terrein is voldoende privé-parkeerruimte en  Maaseik-centrum beschikt over een aantal goede hotels. Jou wacht een warm welkom!