Parenclub Vlaams-Limburg, alle parenclubs uit Vlaams-Limburg
Parenclub Vlaams-Limburg

Tijdelijke super actie!

Alleen nu tijdelijk! Parenclub.eu heeft een mooie en toffe community. In deze community kun je andere swingers leren kennen. Normaal kost een lidmaatschap €99,-. Tijdelijk betaal je slechts eenmalig €19,99 en ben je levenslang lid. Geen verborgen kosten, geen maandelijkse kosten en onbeperkt genieten van alle voordelen!

Actie loopt nog:

Parenclub Vlaams-Limburg

Belgisch-Limburg of ook wel Vlaams-Limburg is een provincie van België die grenst aan de provincies Nederlands Limburg, Noord-Brabant,  Luik, Vlaams Brabant en Antwerpen.  Het gebied wordt omgeven door de rivieren de Schelde en de Maas. Grotere steden in dit  deel van België zijn Hasselt, Maaseik en Tongeren. Van oorsprong is dit een mijnbouwgebied. De voertaal is Nederlands, of  eigenlijk Vlaams.

In de hoofdstad Hasselt is veel te doen op het gebied van cultuur en je kunt er ook geweldig winkelen. Voor de natuurliefhebbers is er het grootste natuurgebied van België, De Hoge Kempen. Er zijn twee universiteiten gevestigd en een groot aantal musea. Daarnaast viert men natuurlijk ieder jaar uitbundig het carnaval.

Top 3 parenclubs in Vlaams-Limburg

Parenclub Rio Grande

Parenclub Bornedries 

Parenclub 7 Sins

Bekijk alle parenclubs in Vlaams-Limburg

Parenclub Rio Grande

Parenclub Rio in Vlaams-Limburg  

Parenclub Rio Grande is gelegen in Maaseik, aan de linkeroever van de Maas, die de grens met Nederland bepaalt. De stad wordt doorsneden door drie beken van de Maas. Voor cultuurminnaars  is er onder andere de schatkamer van de Sint Catharinakerk en voor wie gaat winkelen de Bosstraat. De plaatselijke specialiteit is kruimelvlaai, echte ouderwetse vlaai met koekkruim erop. De stad is de geboorteplaats van de beroemde schilder Jan van Eyck.

Deze parenclub is een mix tussen een gewone sauna en een parenclub. De nadruk ligt op ontspanning, een heerlijke sauna, de drie jacuzzi’s, massage en het grote buitenbad. In de relaxruimte zijn verschillende kamers waar je ongestoord je gang kunt gaan. Ook is er ‘s avonds een bar met disco. De gasten zijn zeer divers, maar iedereen komt om eens lekker te chillen, met zijn tweeën of in je eentje. Vrouwen alleen zijn ook welkom en de club is zeer vrouwvriendelijk. Respect is het motto en nee is nee. Op het terrein is voldoende privé-parkeerruimte en  Maaseik-centrum beschikt over een aantal goede hotels. Jou wacht een warm welkom!

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen: Hoeveel wordt er geswingd? en Waarom swingen mensen? . Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!