Parenclub Zaandam? Vind hier alle parenclubs in Zaandam!
Parenclub Zaandam

Parenclub Zaandam

Zaandam is de hoofdplaats van de gemeente Zaanstad in Noord-Holland en is gelegen in de Zaanstreek, net noordelijk van Amsterdam. De stad is beroemd vanwege de Verkade Koekjesfabriek en als geboorteplaats van Albert Heijn, die in de negentiende eeuw het corncern overnam van Simon de Wit. Verder is Zaandam de thuishaven van het bekende bedrijf Bruynzeel. Oorspronkelijk was Zaandam een belangrijke houthaven en er staan nog veel houten gebouwen en tientallen Rijksmonumenten. Ook kenmerkt de stad zich door de vele luxe villa’s. Zaandam herbergt de grootste moskee in Europa en is ook de plek waar de eerste McDonald's in Nederland werd geopend.  Het landschap karakteriseert zich door vlakke weiden en sloten, kleine bruggetjes, oude kerkjes en de vele molens.Parenclub Zaandam? Bekijk hier de parenclubs in Zaandam of in de regio van Zaandam.

In Zaandam zelf is geen parenclub gevestigd. Toch zijn er veel mogelijkheden om erotisch uit te gaan. Op een steenworp afstand in Zaandijk vind je parenclub Showboat, in het nabijgelegen Muiden Parenclub Fata Morgana, in bruisend Amsterdam het erotische café Sameplace en in het noorden op een half uur rijden Parenclub Monique in Medemblik. Keus genoeg, dus, en ook aan goede hotels ontbreekt het niet.

Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana in het Middeleeuwse Muiden is één van de grootste in Europa en trekt mensen van alle nationaliteiten. Hij is gevestigd in een oude boerderij en biedt drie verdiepingen erotisch vermaak. Er is een overvolle bar met een professionele disco, een echt restaurant (geen buffet), een darkroom, een BDSM-kamer, een orgiezolder, een sauna, een whirlpool, een VIP Lounge met open haard en een afgeschutte tuin. Thema’s zijn Bi Night, Erotic Dance Party Night, Non Stop Sex Party, en Dark Room Night, voor de echte doeners.

Parenclub Sameplace

Erotisch café Sameplace

Erotische café Sameplace ligt in hartje Amsterdam, nabij musea, winkels en het uitgaanscentrum Leidseplein. Deze club is meer een erotische nachtclub, maar er komen ook veel stellen. In het bovengedeelte vind je een gezellige bar met dansvloer en beneden in de kelder is een grote relaxruimte met mega-grote bedden, een gyneacologen-stoel en een Franse liefdesschommel. Ook is er een privé kamertje wat je kunt afsluiten. De entree is laag, maar niet all-in, dus exclusief drankjes en hapjes.

Parenclub Monique

Parenclub Monique

Parenclub Monique is één van de oudste clubs in Nederland en ligt in Medemblik, noordelijk van Amsterdam, aan het watergebied het Ijsselmeer. Hier is het voornamelijk in het begin van de maand druk. Er is een sauna, een wellness-ruimte, een buffet en een luxe rokers-salon. Er is veel aandacht voor beginners en dus een goede keuze voor je eerste ervaring in een parenclub. Verder biedt deze club een gratis vervoers-service, zodat je niet hoeft te rijden en ongestoord een drankje kan nuttigen.

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat


Parenclub Showboat is een luxe club, gevestigd in een boot. De sfeer is aangenaam en laagdrempelig en de prijzen zijn zeer schappelijk. Er is een gereduceerd taxi-tarief. Thema’s zijn SM Fetish Play Party, Meet & Greet (alleen voor koppels en vrouwen), en de Milk & Chocolate Night.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!