Erotisch café La Robina in Leeuwarden en Sneek - Bekijk het hier!
Erotisch café La Robina in Leeuwarden en Sneek
3 min. leestijd

Erotisch café La Robina in Leeuwarden en Sneek

Erotische cafés lijken wel de nieuwste rage in het uitgaansleven in Nederland en je vindt er maar liefst twee in het voormalig nogal erotiek-schaarse Friesland, namelijk de vestigingen van La Robina in het landelijke Sneek en in de hoofdstad Leeuwarden.

Meer informatie

Er is namelijk tot nu toe geen parenclub in Friesland en swingers moesten uitwijken naar Noord-Holland, Flevoland, Groningen of Drenthe. Nu is een erotisch café niet hetzelfde als een parenclub, maar ook als swinger kun je hier genieten van de erotische sfeer en de gezelligheid. Het grootste verschil met een parenclub is dat je op deze locaties wel moet betalen voor seks of een kamer en dat er meisjes aanwezig zijn. Er komen dan ook meer single mannen dan in een parenclub, hoewel iedereen welkom is, man, vrouw stel, he, ho, les, bi, travo, trans, het kan allemaal en het gaat niet alleen maar over seks, maar ook om de erotische spanning en het kijken en bekeken worden.

Over La Robina

Het begon allemaal in maart 2017, toen Robina haar droom waarmaakte: een vrouwvriendelijke oase van erotiek in het tot dan toe maagdelijke Sneek, een zeilstad in het zuiden van Friesland. Hier in het centrum van het stadje, midden tussen de clubs, kroegen en restaurants opende ze haar deuren voor het erotisch geïnteresseerde publiek. Het café werd al snel een begrip in de omgeving en trok bezoekers uit alle delen van Friesland en zelfs uit Groningen, waar op het gebied van swingen ook niet zoveel te beleven is. Het duurde dus niet lang of Robina vestigde een tweede café, net westelijk van het centrum van de hoofdstad Leeuwarden. Dit tweede pand ligt in een pittoresk straatje met het nachtleven en de restaurants van de stad onder handbereik en met ruimschoots betaalbare accommodatie in de buurt. Ook dit werd een doorslaand succes in heel Leeuwarden en de wijde omgeving en is anno nu niet meer weg te denken uit het plaatselijke uitgaanscircuit.

Wie is er welkom bij La Robina

Café La Robina stelt zich als doel om voor een breed publiek een plek te bieden waar je vrijwel iedere vorm van seks kan beleven, behalve het verstikkingsspel “Breath Play,” ook wel wurgseks genoemd. Voor de rest hoef je niks, en je mag alles, zolang je maar respectvol, fatsoenlijk en vooral vrouwvriendelijk blijft. Nee is in dit café dan ook echt nee en je wordt niet lastiggevallen. Ongevraagde aanrakingen zijn niet de bedoeling en kijken mag, maar wel van een afstandje. Zomaar proberen mee te doen is zoals in iedere parenclub niet gewenst, het gaat erom dat iedereen plezier heeft en zich op zijn eigen manier en met ruimdenkendheid kan ontspannen. Daar hoort dus geen opdringerigheid bij en dat wordt ook niet getolereerd. Als vrouw ben je hier waarschijnlijk veiliger dan in een gewone kroeg!

Dresscode bij La Robina

Er is geen dresscode in dit café, behalve op speciale feestjes, maar het wordt wel verwacht dat je schoon en verzorgd binnenkomt. Voor de seks douchen is verplicht en het gebruik van condooms ook. Verder mag je geen foto- of video-opnames maken, dus je telefoon moet je in de garderobe laten. Discretie is hier verzekerd! De entree is gratis, maar je moet wel één consumptie nemen en sekscontact met een van de meisjes moet je betalen. Ook het gebruik van een kamer kost geld, zelfs als je met je eigen partner aan de gang wilt, of met een aantrekkelijk iemand die je aan de bar hebt ontmoet. Niet alle seks bij café La Robina is betaald, je kunt er ook een gewone gratis sekspartner tegenkomen!

Betaalde diensten bij La Robina

De betaalde diensten van Café La Robina zijn uitgebreid en er werken meer dan tien vrije en zelfstandige meiden, die er zelf ook wel pap van lusten. Je komt hier geen drugshoeren tegen of seksslavinnen, maar zelfbewuste jonge vrouwen met een open en ruimdenkende mentaliteit. De gangbangs en trio’s in dit café zijn dus ongeëvenaard! Maar als je het wat rustiger aan wilt doen, kun je ook met een dame in bad, je erotisch laten masseren, een striptease meemaken of je erotisch laten scheren. Als je wat verder wilt gaan kun je ook afgetrokken of gepijpt worden, of all the way gaan en een dame volop neuken. Ook voor een BDSM-sessie van een uur kun je terecht, maar dat is niet goedkoop. Verder heeft het café een escort-service voor als je liever thuis of in een hotel wilt afspreken of als je mindervalide bent. In het laatste geval ben je in goede handen, want de dames van café La Robina zijn speciaal getraind in het omgaan met beperkingen en zullen je met wat voor handicap dan ook graag terwille zijn.

Swingerverhalen en reviews van La Robina

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. In deze verhalen delen andere swingers hun ervaringen, vertellen over spannende dingen die ze meegemaakt hebben of delen hun fantasieën. Momenteel hebben wij geen verhalen van La Robina.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Erotisch café La Robina Leeuwarden
Heerestraat 21
8911 LC Leeuwarden (Friesland)
Nederland
058 – 2897264
Twitter La Robina

Erotisch café La Robina Sneek
Prins Hendrikkade 13
8601 CA Sneek (Friesland)
Nederland
0515-460240
Twitter La Robina

Heb je iets ontdekt over Erotisch Cafe La Robina dat onjuist is? Ontbreekt er informatie of wil je iets weten?

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen