Parenclub Leiden? Vind hier alle parenclubs in Leiden!
Parenclub Leiden

Parenclub Leiden 

Leiden is een bekende stad in Nederland, gelegen in Zuid-Holland en is uitgegroeid tot een grootstedelijke agglomeratie. Grote plaatsen in de buurt zijn Oegstgeest, Alphen aan de Rijn, Aalsmeer en Hoofddorp. De stad heeft een bezienswaardig, waterrijk centrum, gebouwd in 1659, met een wirwar van grachtjes, singels en hofjes. Verder zijn een groot aantal muren in de stad beschreven met gedichten. Er wordt ook een wandelroute georganiseerd. Leiden is de meest dichtbevolkte stad in Nederland en er is veel te doen.

Parenclub Leiden? Bekijk hier de parenclubs in Leiden of in de regio van Leiden.


De Leidse Universiteit is de oudste van Nederland en heeft banden met de universiteit van Oxford in Engeland. Een aantal leden van het Koninklijk Huis hebben hier gestudeerd. Ook de Hortus Botanicus is de oudste in Nederland. Om de stad heen liggen een aantal natuur- en recreatiegebieden. De stad is ook belangrijk geweest in de geschiedenis van de kunst en de wetenschap. De schilder Rembrandt is hier geboren en andere bekende schilders, dichters  en wetenschappers hebben in Leiden gewoond en gewerkt, zoals Constanteyn Huygens, Jan Steen, P.C. Bloem, Maarten Biesheuvel, Boudewijn Büch en Karel van het Reve. Jaarlijks worden hier de Leidse Jazzweken georganiseerd en het bekende Leids Cabaretfestival. In Leiden zelf is er niet veel te beleven voor swingers, maar op 50 kilometer afstand rond Amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden.Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana ligt in het middeleeuwse  Muiden, op zo’n 50 kilometer afstand van Leiden. Deze club behoort tot de grootste in Europa en trekt daarom ook veel internationaal publiek. Je vindt hier drie verdiepingen erotisch vermaak, gevestigd in een oude boerderij. In Parenclub Fata Morgana  is werkelijk alles alles aanwezig: een grote bar met dansvloer en professionele dJ’s, een compleet restaurant, een darkroom, een BDSM-kamer, een orgiezolder, een sauna, een whirlpool, een VIP-Lounge met open haard en een tuin. Het complex is modern ingericht en de dresscode gaat in om 21.00 uur. Thema’s zijn Bi Night, Darkroom Night, Erotic Dance Party Night, Non Stop Sex Party en om bij te komen van het weekend de Happy Sunday.Parenclub Paradise

Parenclub Paradise ligt in Amsterdam-Noord, aan het IJ, en is een enorm complex met sauna, stoombad, een verwarmd zwembad, een darkroom en een groot dakterras. Ook is er een rookruimte. Thema’s zijn hier Hot Girl Party en Kinky party. De dansvoer is enorm en heeft een podium met danspalen. Beneden in de kelder zijn relaxruimtes, al dan niet af te sluiten. Ook hier hangt een liefdesschommel in het openbare gedeelte.
Parenclub Showboat

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat is gevestigd in Zaandijk, net noordelijk van Amsterdam. Dit is een luxueuse, stijlvolle club die niettemin laagdrempelig is en betaalbaar. De ideale opstap voor beginnende swingers. Er geldt een gereduceerd taxitarief en er is naast de bar en de dansvloer een groot aantal (open) relaxruimtes, een sauna, een jacuzzi, een darkroom en een masseuse. Thema’s zijn de Milk & Chocolate Party (reserveren), de Meet & Greet Party (niet voor alleengaande mannen) en de SM Fetish Play Party (strikte dresscode met verplicht latex, leer, rubber en lak).

Erotisch Café Same Place

Parenclub Sameplace in hartje Amsterdam  is zowel parenclub als erotisch cafe en is beroemd om de sfeer. De club is gelegen op een steenworp afstand van het uitgaans- en winkelgebied het Leidseplein. De dresscode is clubwear of lingerie en beneden zijn verschillende relaxkamers, al dan niet af te sluiten en met een Franse liefdesschommel en een gyneacologenstoel in het open gedeelte. Natuurlijk zijn er douches aanwezig en thema’s zijn Fetish Zone (lak, leer en latex) en de Bi Party, voor stellen.
Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!