Parenclub Roermond? Vind hier alle parenclubs in Roermond!
Parenclub Roermond

Parenclub Roermond

Parenclub Roermond of een parenclub in Venlo, Maastricht of elders in Limburg of Noord-Brabant? De stad Roermond ligt precies in het midden van de provincie Limburg in Nederland. Met 60.000 inwoners is het een vrij kleine stad, maar wel met een heel rijk verleden. De Romeinen gebruikten Roermond als garnizoensstad en in de Middeleeuwen werd Roermond een Hanzestad, door de ligging aan de rivier de Maas en de rivier de Roer. Roermond begon als handelsnederzetting en nog steeds is het een bedrijvig stadje. Het is een trekpleister voor toeristen door de vele middeleeuwse kerken, kloosters, omwallingen en andere oude architectuur. De stad was ook van oudsher een belangrijk knooppunt voor pelgrimsroutes in de rest van Nederland. In de 19e eeuw kwam ook de industrialisatie op gang. In 1946 vestigde het bedrijf Philips zich in Roermond en er werd ook veel papier gefabriceerd.

Parenclub Roermond? Bekijk hier de parenclubs in Roermond in de regio van Roermond.

Vandaag draait de Roermondse economie om het toerisme, dit door de vele winkels, de Maasplassen en de jachthavens. Belangrijke winkelcentra zijn het Roer Center en de Design Outlet Roermond, met meer dan honderd winkels. Uitgaan in Roermond is voornamelijk leuk rond het Stationsplein en de Roerkade, waar veel kroegen en terrassen zich bevinden. Er is een gokhal, een bioscoop met zeven zalen, en het poppodium de Azijnfabriek. In Roermond bestaan twee enorme cultuurcomplexen, het Theaterhotel de Orangerie en de ECI Cultuurfabriek. Hier vind je kunst, muziek, theater en film en de Cultuurfabriek heeft een zaal die 800 personen kan bevatten Parenclubs zijn er niet in de plaats Roermond zelf, maar op korte afstand zijn er wel drie te vinden. Het dichtste bij is Kasteel Waterloo op 9 kilometer afstand in Beesel/Reuver. Iets verder weg, op zo’n 25 kilometer afstand liggen Parenclub Pleasure2gether in Sittard en Landgoed de Zaar in Venlo.


Parenclub Kasteel Waterloo

Parenclub Waterloo

Parenclub Waterloo is gelegen in een heus kasteel met een uitgestrekt bossig park eromheen. Discreter kun je het niet hebben. Het kasteel is in originele staat en hier heerst echte Limburgse gastvrijheid. Op de begane grond vind je de bar, het buffet, de dansvloer en het terras. Boven zijn diverse relaxruimtes en een sauna. De sfeer is relaxed en ongedwongen en het publiek is tussen de 25 en de 50 jaar. De Mixed avonden die worden georganiseerd zijn alleen niet geschikt voor beginners, maar meer voor de seksbeesten. Voor het overige is het: Niets hoeft, maar alles mag en nee is nee. Een bijzondere ervaring met een historisch tintje!

Parenclub De Zaar

Parenclub de Zaar  

Parenclub de Zaar is gelegen in een heus kasteel met een uitgestrekt bossig park eromheen. Discreter kun je het niet hebben. Het kasteel is in originele staat en hier heerst echte Limburgse gastvrijheid. Op de begane grond vind je de bar, het buffet, de dansvloer en het terras. Boven zijn diverse relaxruimtes en een sauna. De sfeer is relaxed en ongedwongen en het publiek is tussen de 25 en de 50 jaar. De Mixed avonden die worden georganiseerd zijn alleen niet geschikt voor beginners, maar meer voor de seksbeesten. Voor het overige is het: Niets hoeft, maar alles mag en nee is nee. Een bijzondere ervaring met een historisch tintje!


Parenclub Pleasure2gether

Parenclub Pleasure 2 gether

Parenclub Pleasure2gether is een grote mix van alle geaardheden en voorkeuren en heeft daarom een zeer goede, relaxte sfeer. In het weekend is er een buffet en er zijn verschillende grote relaxruimtes. Ook is er een gedeelte waar je mag roken. Thema’s zijn: Massageavond, de romantische Erotic Party, MILF en BDSM. Deze club is heel geschikt voor beginners, zelfs op de BDSM-Avond. Men behandelt elkaar met respect en de eerste keer dat je komt, word je in de watten gelegd met een uitleg en een rondleiding. Bijna alles mag, maar nee is nee en daar wordt ook de hand aan gehouden.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!