Parenclub Haarlem? Vind hier alle parenclubs in Haarlem!
Parenclub Haarlem

Parenclub Haarlem

Haarlem is een middeleeuws stadje, dat nu is samengegroeid tot een stedelijke agglomeratie van de Randstad, samen met Heemstede en Boemendaal. De stad ligt westelijk in de provincie Noord-Holland, op slechts zeven kilometer van de Noordzeekust. Haarlem is een middelgrote stad en met 160.000 inwoners de tweede gemeente in Noord-Holland, na Amsterdam. Haarlem was in het verleden een textielstad en een schildersstad, onder andere de geboorteplaats van de bekende kunstenaar Frans Hals. Er is zelfs een museum met die naam.


Parenclub Haarlem? Bekijk hier de parenclubs in Haarlem of in de regio van Haarlem.

Haarlem ligt in de bollenstreek en jaarlijks is er het bloemencorso, dat in Haarlem een week blijft staan. Uitgaansmogelijkheden in Haarlem bevinden zich voornamelijk rond de Grote Markt, met zijn gezellige kroegjes en eettentjes. Je vindt hier ook de bekende discotheek Club Stalker. Op de Grote Markt is ook jaarlijks een kermis. De omgeving van de stad is ten oosten een weidegebied, ten zuiden de bollenstreek en ten westen een bos- en duinstreek. De stad telt 2400 rijksmonumenten en heeft een beschermd historisch stadsgezicht. In Haarlem zelf is tot nu toe geen parenclub, dus Haarlemmers moeten uitwijken naar andere plaatsen in Noord-Holland zoals Amsterdam. Parenclub Sameplace en Parenclub Paradise liggen op 18 kilometer van Haarlem in Amsterdam. In Zaandijk, op 15 km afstand vind je Parenclub Showboat en in Muiden, op 38 kilometer afstand Parenclub Fata Morgana.

Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana, gelegen in het Middeleeuwse stadje Muiden, is werkelijk van alles voorzien. Het is één van de grootste en meest luxueuze parenclubs in Europa en trekt daardoor veel internationale gasten. Parenclub Fata Morgana betekent drie verdiepingen erotisch vermaak in een oude boerderij. Er is een bar met een grote dansvloer met professionele DJ’s, een compleet restaurant, een darkroom, een grote BDSM-kamer, een orgiezolder, een sauna, een whirlpool, een VIP Lounge met open haard en een tuin. Thema’s zijn de Bi Night, Erotic Dance Party Night, Happy Sunday, de Non Stop Sex Party en voor de echte doeners de Darkroom Night. De dresscode begint om 21.00 uur en bestaat uit lingerie en boxershort. Zoals overal geldt dat je er sexy en verzorgd uit moet zien.

Parenclub Sameplace

Erotisch café Sameplace

Erotisch cafe Sameplace ligt in het hartje van Amsterdam, nabij het uitgaanscentrum het Leidseplein en de vele winkels in de Leidsestraat. Het is zowel een parenclub als een erotisch café/nachtclub. De dresscode is zwart, verzorgd en sexy. Speciale thema’s zijn de Kinky Fetish Night en de Bi Party. Er is een gezellige bar met intieme zithoekjes en beneden in de kelder zijn diverse relaxruimtes. Het wordt er pas laat druk, zo tegen 23.00 begint het vol te lopen. De sfeer is open en respectvol en de club trekt ook veel toeristen.

Parenclub Paradise

Parenclub Paradise

Parenclub Paradise is gelegen in Amsterdam-Noord, aan de overkant  van het IJ. Deze plek kenmerkt zich door de warme en gezellige sfeer en is van alle gemakken voorzien: Een Turks stoombad, een sauna, een zwembad, een discreet terras en een rookruimte. De dresscode is lingerie en boxershorts. Speciale avonden zijn Kinky Thursday, Beaching Bikinis en de Hot Girl Party, die erg in trek is bij single vrouwen. Er zijn diverse romantische speelkamers die je al dan niet op slot kan doen.

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat


Showboat vind je in Zaandijk, net noordelijk van Amsterdam. Het is een zeer luxe club, maar tegen een betaalbare prijs, dus voor iedereen makkelijk om te bezoeken. Drankjes moet je wel zelf betalen. Speciale avonden bij deze parenclub zijn SM Fetish Play Party, waar je in lak, leer of latex wordt verwacht, Meet & Greet, een avond alleen voor stellen en vrouwen, en de Milk & Chocolate Party.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!