Parenclub Hoorn? Vind hier alle parenclubs in Hoorn!
Parenclub Hoorn

Parenclub Hoorn

Parenclub Hoorn of een zoekende naar een parenclub in de regio Hoorn of elders in Noord-Holland? Lees hier je mogelijkheden. Hoorn is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, gelegen aan het Markermeer, een deel van de vroegere Zuiderzee, nu IJsselmeer geheten. Hoorn valt onder de “regio West-Friesland”. Archeologisch vondsten wijzen erop dat er in 1200 al bewoning was van dit gebied, dat voornamelijk agrarisch was. Later kwam ook de handel op met de Oostzee en Vlaanderen. Het landschap bestaat voor een groot deel uit dijken, gebouwd na overstromingen van de Zuiderzee. Het is mogelijk dat Hoorn hierdoor westwaards is verplaatst. Er zijn ook nog stukken bewaard gebleven van het oude rietland.De stad kreeg in 1356 stadsrechten. Anno nu wonen er ruim 70.000 inwoners, waarvan een groot deel forensen die werken in de omgeving van Amsterdam.

Parenclub Hoorn? Bekijk hier de parenclubs in Hoorn of in de regio van Hoorn.

Hoorn heeft een grote haven en een jachthaven, die veel toeristen aantrekt. Er zijn een aantal musea, zoals het Affichemuseum en Speelgoedmuseum de Kijkdoos. Ieder jaar is er een grote kermis in de binnenstad. Uitgaan in Hoorn doe je in de vele bruine kroegen en discotheken op en rond het plein de Roode Steen. Grote winkelcentra vind je op de Grote Noord en voor kleine winkeltjes en boetiekjes kun je naar de Hoornse Straatjes. In Hoorn zelf is geen parenclub, maar op zeer korte afstand in Medemblik ligt er wel één: Parenclub Monique. Verder ligt op 20 minuten rijden van Hoorn nog Enkhuizen, waar voor swingers veel mogelijkheden zijn. Ook de clubs in en rond Amsterdam zijn relatief goed bereikbaar vanuit Hoorn. Dit zijn Parenclub Showboat in Zaandijk, erotisch café SamePlace in hartje Amsterdam en Fata Morgana in Muiden. 


Parenclub Monique

Parenclub Monique

Deze club in Medemblik, vlak aan de kust van het IJsselmeer is goed voorzien van faciliteiten en speciale feesten. Vooral op de eerste vrijdag van de maand is het bomvol bij de Discovery Avond. Andere terugkerende feesten zijn de He-Bi Party, Geil met Stijl (inclusief champagne en luxe buffet), de combi-avond BDSM/swingers en de Dolle Vrijdag, waar altijd wel iets geks gebeurt. Parenclub Monique heeft verder twee sauna’s, een Turks Bad, en drie massagetafels. Je kunt hier ook terecht voor een professionele massage. De club is zeer geschikt voor beginners en er zijn veel single vrouwen. De eerste avond mag je uitproberen en als het niet bevalt, krijg je je geld terug. Er is een hotelletje met ontbijt vlak in de buurt en de club biedt  een speciale taxi die je daar gratis naartoe rijdt. En dat op een half uurtje vanaf Hoorn! Dat mag je echt niet missen!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!